Mer information

Adress

Vikengatan 5

Postnr

244 65

Ort

Furulund

Rekrytering / Tjänst

Sommarvikarie Personlig assistent

Sommarvikarie / Timvikarie som personlig assistent 2020

Inför sommarens semester söker vi just nu engagerade sommarvikarier och timvikarier till våra kunder i Malmö, Lund & Kävlinge med närområden.
Du kommer att täcka upp vid ordinarie personals semester, men det kan även bli aktuellt med timvikariat redan under våren.
Sommarperioden från vecka 23 till vecka 35 har vi behov av semestervikarier. Uppskattad arbetstid som sommarvikarie kan variera mellan deltid/heltid.
Arbetstiden varierar och kan innebära dag, kväll, natt och helger.
Du som söker ska känna glädje, engagemang och ansvar i arbetet som personlig assistent.

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna består i att ge stöd till vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar i deras egna hem, på arbete och fritid. Uppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål.
Du kommer som personlig assistent att planera och genomföra arbetet i samverkan med kunden.
Du gör det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning, utan att ta över de uppgifter som personen själv kan utföra. Arbetet innebär bl. a. hjälp vid förflyttningar, aktiviteter, städning, hygien, matlagning och annat som ingår i kundens liv.

Kvalifikationer:

Du som söker bör vara flexibel, ha god empatisk förmåga, kunna ta egna initiativ, ha stor integritet och ärlighet, tystnadsplikten är ett krav.
Har du erfarenhet av arbetet som personlig assistent eller inom vården ser vi det som meriterande men det är personkemin som oftast är avgörande.
Det är även meriterande om du som söker har körkort och tillgång till bil.

Vi kommer löpande att tillsätta tjänsterna.
Varmt välkommen med din ansökan!

jobb@ekensassistans.se